Current Bag Crushes

Hi sweeties! Als er iets is waar ik een zwak voor heb, dan zijn het wel handtassen. De juiste tas kan een outfit helemaal af maken en ik heb altijd wel het gevoel dat ik er een nieuwe kan gebruiken. Herkenbaar? Vandaag deel ik een paar van mijn huidige bag crushes met jullie. Kijken jullie mee?

 

tassen

 

Een nieuw seizoen is altijd een goede reden om te shoppen (hallo herfstgarderobe!) en nu het weer big sale is bij Shopbop, kon ik het niet laten om nog eens naar hun designertassen te staren. Bij Tory Burch vond ik de perfecte zwarte lakleren tas, het soort tas dat elk meisje in haar kast nodig heeft en die bij élke outfit past. Ook werd ik verliefd op de box bags van MANU Atelier. Een bijzondere vorm, maar ZO mooi een stijlvol! In de herfst hou ik ook van alles wat fluffy is en dat hebben ze bij Loeffler Randall goed begrepen. Die tas wil je toch gewoon knuffelen? Ook blijf ik van van de unieke tassen van Welden en viel ik als een blok voor de tassen van Salar. Want ja, ook in de herfst hou ik van roze!

– Welke tas is jouw favoriet?

Liefs,
Jolien xx

 

P.S: Nog t/m morgen is het big sale bij Shopbop en krijg je met de code EOTS17 minstens 20% korting op heel wat items. Waar wacht je nog op?

13 Reacties

 1. september 29, 2017 / 09:20

  Die van Tory Burch is gorgeous!

 2. september 29, 2017 / 09:52

  Super mooie handtassen 😍 mijn favoriet is die van Welden!

 3. september 29, 2017 / 12:42

  De salar tassen zijn super mooi, ben er gelijk gaan struinen. Mooi overzicht van tassen heb je gemaakt, word je aardig hebberig van :-D

 4. september 29, 2017 / 15:20

  Die fluffy tas vind ik wel heel erg tof! Ik reis veel met de trein en zet dan mijn tas op schoot zodat anderen ook nog kunnen zitten, en dan heb je een soort knuffel vast. (Haha word wel een beetje meegesleept door alleen een plaatje, dus dat is goed lijkt me)

 5. september 29, 2017 / 16:52

  salar <3 zonder twijfel.
  Zo'n mooie kleur en wat een mooie tas!

 6. september 29, 2017 / 18:00

  Die van Loefller Randall vind ik erg mooi! Ik heb nog wel een nieuwe tas nodig dus wie weet…! 😀

 7. september 29, 2017 / 21:38

  oh die eerste groene is echt geweldig mooi
  die zou ik toch ook wel zeker willen

  liefs
  Karlien

 8. september 30, 2017 / 00:39

  DIe van salar vind ik echt prachtig. Helaas gaat er alleen niet zoveel in… dus ik moet nog even verder zoeken i guess

 9. mirteblogt
  september 30, 2017 / 11:25

  de fluffy tas vind ik zelf het gaafst! heel erg leuk artikel!

 10. september 30, 2017 / 20:07

  Het zijn mooie tassen maar persoonlijk zou ik er geen één van kopen, ik heb dus ook niet echt een favoriet.

 11. oktober 1, 2017 / 12:48

  Echt heel gaaf, deze tassen! Die fluffy tas is zo schattig! Misschien zou ik er zelf niet snel mee rondlopen, maar het is toch wel mijn favoriet :)

 12. oktober 1, 2017 / 22:41

  Ohhh die fluffy is zaaaalig ❤️❤️🔝👌🏻

  Xxx