Current Designer Crushes

Hi babes! Soldenshoppen is leuk, maar stiekem word ik nog blijer als ik een designeritem kan toevoegen aan mijn garderobe. Mijn portemonnee is het hier niet altijd mee eens, maar dromen mag altijd, toch?

 

designerwish1. Marc Jacobs tas: Shopbop – 2. Gucci sneakers: De Bijenkorf – 3. Gucci zonnebril: Shopbop  
4. Valentino sneakers: De Bijenkorf – 5. Kenzo bucket bag: Shopbop

Tassen, schoenen en zonnebrillen zijn echt items waar ik er nooit genoeg van kan hebben. En voor de mooiste designerexemplaren, kijk ik altijd even bij Shopbop en De Bijenkorf. Toen ik deze zwarte tas van Marc Jacobs spotte, was ik meteen verliefd. Het is de perfecte investering als je op zoek bent naar een stijlvolle tas die overal bijpast. De bucket bag van Kenzo is iets opvallender maar hélemaal mijn ding. Ik blijf ook een zwak hebben voor sneakers en deze paartjes van Valentino en Gucci zou ik maar wat graag toevoegen aan mijn collectie. Net als de oversized Gucci sunnies. I feel like I will need them this summer! 

– Heb jij designer items op je verlanglijstje staan?

Liefs,
Jolien xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *