Cosy Times with Hunkemöller

Hi sweeties! Is er iets fijner dan thuiskomen, meteen je pyjama aantrekken en het lekker gezellig te maken? I don’t think so! Ik vind het heerlijk om lekker warm binnen te zitten terwijl het buiten koud is. En dat doe ik het liefst met mijn favoriete items uit de cosy collection van Hünkemoller. Kijken jullie mee?

 

hunkemoller10

Ik ben een echte sucker voor gezelligheid en ik geniet dan ook altijd enorm van de kerstperiode. Ik hou van de lichtjes overal, van luisteren naar kerstliedjes, kerstmarkten bezoeken, warme choco drinken en gezelligheid met de familie. Maar ook van lekker thuisblijven en kerstfilms kijken onder een warm dekentje.  Zoals je kan zien ben ik als Hunkemöller ambassador al flink verwend met superleuke cosy items, maar ik kan er nooit genoeg van krijgen. Onderstaande items zijn dan ook méér dan welkom onder de kerstboom!

 

 

img-set (5)1. Fleece sweater – 2. Sweater Koala – 3. Gestipte onesie – 4. Geruite pyjamabroek
5. Fleece pantoffels – 6. Rendier kussentje – 7. Roze sokken.     

Ik word oprecht blij van zachte stofjes, leuke onesies, warme sokken en schattige (dieren)prints – en quotes. De grijze Sweet Little Sparkle-trui lijkt mij er eentje waarin ik zou kunnen wonen en ook de gestipte onesie zou ik volgens mij nooit meer kunnen uitdoen eens ik hem aantrek. Ook wil ik mijn bed vol leggen met schattige kussentjes en de hele dag rondlopen in fluffy, warme sloffen. Santa, are you reading this?

hunkemoller8

– Houden jullie ook zo van gezelligheid? 

Liefs,
Jolien xx

1 Reactie

  1. december 18, 2017 / 13:10

    Hmm ik vind het echt heerlijk om als ik thuis kom direct mijn pyjama aan te doen. Ik heb al jaren een kerstpyjama van de hunkemoller en he’s still going strong ;)