Inspiration: Rainbow Colours

Hi sweeties! Voor mij kan het niet snel genoeg lente worden. Ik ben de koude, grijze winterdagen meer dan beu en ik kan niet wachten tot de zon weer vaker schijnt. Maar tot het zover is, kunnen we ook gewoon zelf voor wat meer kleur zorgen. Rainbow prints zijn een grote trend en ik ben fan!

 

1. Cardigan: Victor Glemaud (via Shopbop) – 2. Sneakers: Loeffler Randall (via Shopbop) –
3. Trui: H&M4. Tote bag: Sensi Studio (via Shopbop) -5. Cashmere trui: Autumn Cashmere (via Shopbop) –
6. Sneakers: Charlotte Olympia (via Shopbop)

 

Je ziet ze tegenwoordig overal: truien in alle kleuren van de regenboog. Iets waar ik meteen vrolijk van word! Instant spring vibes! Shopbop is een webshop waar ik al langer mee samenwerk en zij blijven me telkens inspireren. Ze hebben een prachtige selectie gemaakt met regenboog items en ik wil ze allemaal! Mijn absolute favoriet is de cardigan van Victor Glemaud. De perfecte zachte kleurencombinatie als je het mij vraagt! Ook sneakers en tassen in regenboogprint vind ik helemaal geweldig om je outfit mee af te maken. Uiteraard vind je de regenboog trend ook bij andere (webs)shops zoals H&M. De trui rechtsboven mag zo in mijn winkelmandje!

– Houden jullie van deze trend?

Liefs,
Jolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *