Love: Es Laeta (+ Discount Code)

Hi sweeties! Onlangs ontdekte ik het sieradenmerk Es Laeta en ik wil jullie vandaag graag laten kennismaken met hun minimalistische, handgemaakte sieraden. Kijken jullie mee?

 

necklace8

Sieraden zijn voor mij een essentieel onderdeel van elke outfit en zeker armcandy is voor mij heel belangrijk. Toen ik deze Classic Heart Pearl Bracelet spotte, was ik meteen verkocht. Ik hou van eenvoudige sieraden en door de combinatie van het zwarte leren bandje en de witte parels, is dit een item dat echt overal bij past. Stijlvol én tijdloos, want ik ben ervan overtuigd dat dit juweeltje nog jarenlang mee zal gaan.

 

eslaeta

Es Laeta is een Deens merk en en alle juwelen zijn handgemaakt mét liefde en een glimlach. De naam van het merk is Latijns voor “wees gelukkig” en dat is heel toepasselijk aangezien Denemarken het gelukkigste land ter wereld is. Met haar ontwerpen wil oprichtster Anna Valbro happy vibes verspreiden naar haar klanten en dat is natuurlijk iets wat ik alleen maar kan toejuichen! Wil jij ook een handgemaakt juweeltje scoren? Met de code THATGIRL shop je nu met 15% korting. Happy shopping!

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Liefs,
Jolien xx

10 Reacties

 1. november 8, 2017 / 23:39

  Nive, Het is stoer, subtiel en clash tegelijk. Hele leuke details en mooi uitgewerkt. Mooi merk!

 2. november 9, 2017 / 08:32

  Hij staat je heel erg mooi! Het voegt inderdaad wel iets toe. Zelf draag ik amper sieraden, maar ik snap je punt over arm candy : )

 3. november 9, 2017 / 08:50

  Dat zijn zeker leuke sieraden. Ik draag ze te weinig. Maar nu ik nieuwe heb probeer ik het vaker te dragen.

 4. november 9, 2017 / 08:51

  Wat leuk zeg! Ik hou wel van dit soort minimale armbandjes!

 5. november 9, 2017 / 08:52

  Ken het merk nog niet, maar ik hou wel van dunne Fragile juweeltjes en parels!

 6. november 9, 2017 / 11:44

  Happy vies zijn nooit weg, en wat een leuk handgemaakt item. Soms kunnen juist de meest eenvoudige sieraden heel erg mooi staan!

 7. november 9, 2017 / 13:10

  Ik kende het merk nog niet! Ziet er wel super leuk uit en goed dat je het zo introduceert aan je lezers! De foto’s zijn misschien wat erg groot (als tip misschien wat kleiner doen de volgende keer) :) Leuk artikel!!

 8. november 9, 2017 / 22:21

  Wat een prachtig item zeg!

 9. november 10, 2017 / 18:34

  Heel mooi deze armbandjes, heel fijntjes en subtiel.

 10. november 13, 2017 / 12:55

  Ik hou van dat subtiele en minimalistische in sieraden. Heel erg mooi!