Love: My Blend Skincare

Hi sweeties! Vandaag wil ik jullie graag voorstellen aan My Blend, een skincare merk waar ik sinds kort erg fan van ben. Benieuwd? Lees dan snel verder!

 

myblend7

myblend10

“You are unique, and so is your skin. But what about your skincare products?”

Iedereen heeft een ander huidtype en leeft in andere omstandigheden (klimaat, eetgewoontes, slaap, levensstijl,…) en daardoor heeft ook iedereen een andere soort huidverzorging nodig. En dat is precies waarom Dr. Olivier Courtin (de zoon van de oprichter van Clarins) My Blend heeft opgericht: skincare op maat van jouw huid en leven. Bij My Blend begint alles met een persoonlijke “Skin Diag” waarbij er aan de hand van bepaalde vragen wordt bepaald wat voor soort huidverzorging jij nodig hebt. Je kan eenvoudig dit online doen (hier!), maar je kan ook een afspraak maken in één van de My Blend spa’s. Op basis van die diagnose wordt dan bepaald wat voor soort producten jij nodig hebt. Klinkt interessant, toch?

 myblend9

Een goede dag – en nachtcrème is natuurlijk de basis van alles en voor mij bleek de Early Age Alert het meest geschikt. Deze zorgt voor een goed gehydrateerde, soepele en comfortabel aanvoelende huid met minder zichtbare rimpels. Maar daar stopt het niet! My Blend heeft ook verschillende Boosters die je kan toevoegen aan jouw dag – en nachtcrème. Ik kreeg 4 Boosters “voorgeschreven”: Vitamin Power (voor een beter gevoede en minder doffe huid), Antioxidant + (als bescherming tegen de schadelijke effecten van buitenaf), Invisible Pore (voor minder zichtbare poriën) en Radiant Burst (om er beter uitgerust uit te zien met een gezonde glow). Deze Boosters voeg je toe aan je dag – of nachtcrème (maximum 2 per crème) en zo heb je een volledig gepersonaliseerde crème die je huid geeft wat die nodig heeft. I like! 

 

myblend8

myblend

Ik ben deze producten nog maar net beginnen gebruiken, maar ik was eigenlijk meteen fan toen ik ze op mijn huid smeerde. Het zijn hele rijkelijke crèmes die supergoed aanvoelen op de huid en bovendien nog eens heerlijk ruiken. Echt een momentje me-time! Ik heb niet echt een probleemhuid waardoor ik nooit snel veranderingen merk bij het gebruiken van nieuwe producten, maar ik geloof echt in dit merk en zijn persoonlijke aanpak. Mijn huid zal mij zeker dankbaar zijn!

– Kenden jullie My Blend al?

Liefs,
Jolien xx

6 Reacties

 1. november 27, 2017 / 14:38

  ziet er heel erg leuk uit als het net zo goed werkt als dat het eruitziet met het zeker goed komen

 2. november 27, 2017 / 14:45

  Ik ken dit merk niet. Gelukkig heb ik een hele gemakkelijke huid dus is kan volstaan met een goedkoop huismerk.

 3. november 27, 2017 / 16:41

  Ik kende het merk nog niet, maar het klinkt erg goed!

 4. november 27, 2017 / 17:25

  FIjn dat je ook verschillende boosters hebt. Ik ken dit merk helemaal niet.

 5. november 28, 2017 / 09:26

  Ik ken het merk niet, maar de persoonlijke aanpak spreekt me wel aan! De afzonderlijke ‘boosters’ lijken me ook interessant om eens te proberen, al hou ik niet van te rijke cremes!

 6. november 28, 2017 / 12:21

  Ik heb het zien voorbijkomen op je IG-pagina, maar ken het merk nog niet. De producten klinken heel handig, maar net zoals jou heb ik een goed velletje waardoor ik de effecten van bepaalde producten niet zo opmerk 🙈