Lovely Blogger Outfits #4

Ik vind het niet alleen leuk om zelf outfitfoto’s te maken, ik vind het ook heerlijk om te kijken wat andere bloggers dragen om zo inspiratie op te doen. Ik kan echt genieten van een geslaagde outfitpost en ik vind het dan ook fijn om af en toe mijn favoriete bloggeroutfits met jullie te delen. Kijken jullie mee?

Black-Blue-outfit-fash-n-chips.com-3Helemaal mijn ding, deze casual outfit van Christine. Ik hou van lange jassen en dit zwarte exemplaar is echt ideaal. Oh en ik ben zo jaloers op haar Céline bag.

annestikvoortMet een mooie all black outfit scoor je bij mij altijd. Zeker met een fluffy jas, Dr. Martens en een gestipt shirt om de outfit iets extra te geven. Deze outfit van Anne zou ik dan ook zo zelf kunnen dragen.

DSC_0041Deze outfit van Taria-ann vind ik helemaal geslaagd. Ik hou van lange hemdjes in combinatie met een leren legging. De zilveren Nikes vind ik ook helemaal geweldig! HEBBEN!

IMG_0779LilyLike_OOTD_BomberjacketDe laatste tijd ben ik steeds meer into de stijl van Lilia. Haar outfits zijn altijd superleuk en ze heeft echt een eigen vibe. Deze outfit met haar bomberjack is lekker simpel en stoer. En hoe goed staat ze met die zonnebril?

fashion-blogger-amsterdamJe outfit een roze touch geven is altijd een goed idee. De trui vind ik dus superleuk, maar ook van de rest van de outfit van Sophie ben ik fan. Van het glittertasje en de sneakers word ik alvast hebberig.

DSC_0056Camel coats blijven top. Deze outfit van France is super stijlvol en vrouwelijk en wat mij betreft perfect. Hoe leuk zijn die panty’s trouwens?

NathalieKemna2Ik ben niet alleen ontzettend jaloers op Nathalie haar prachtige haren, ook haar stijl vind ik geweldig. Bij deze ben ik ervan overtuigd dat een rode blazer een musthave is.

– Welke outfit vinden jullie het leukst?

Liefs,
Jolien xx

12 Reacties

 1. februari 20, 2016 / 10:36

  Jaaa tof<3 Ik ga toch wel voor de laatste look, die van Nathalie

 2. februari 20, 2016 / 10:54

  Mooie inspiratie! Ik vind die eerste outfit heel mooi!

 3. Emma de B.
  februari 20, 2016 / 12:40

  De outfit van France!

 4. februari 20, 2016 / 12:48

  Wat een prachtige rood/oranje blazer. De kleur is echt prachtig ^^

 5. Yvonne Schuttevaar
  februari 20, 2016 / 13:03

  Ik vind de outfit van Christine het leukst.

 6. februari 20, 2016 / 16:20

  ooooh wat een fijne inspiratie zeg. Nathalie haar outfits vind ik ook altijd te gek.
  Net als lilia!
  Liefs Iep xo

 7. februari 20, 2016 / 17:45

  Prachtige outfits, ik vind outfit 1 écht heel erg mooi!

 8. februari 20, 2016 / 21:14

  Zelf ben ik niet zo van de beauty op mijn blog, maar om er over te lezen en deze outfits kan ik erg waarderen! Super leuk :)

 9. februari 20, 2016 / 22:24

  Die eerste outfit! Ik heb altijd al een zwak gehad voor die sneakers :’)

 10. februari 21, 2016 / 22:03

  Zijn elke outfit even mooi

 11. februari 22, 2016 / 14:30

  Oh ik heb weer heel wat leuke bloggers leren kennen! Thnx for sharing! :)
  Fijne outfits, stuk voor stuk!