Musthave: Pearl Earrings

Hi sweeties! Oorbellen zijn voor mij de perfecte finishing touch bij een outfit, want ze kunnen ervoor zorgen dat je er meteen extra classy en vrouwelijk uitziet. Vandaag toon ik jullie graag mijn huidige favoriete paar gouden oorknopjes. Kijken jullie mee?

 

Ik draag vooral gouden juwelen en fijne gouden oorknopjes zijn dan ook mijn favoriet. Toen me een tijdje geleden werd gevraagd of ik een paar oorbellen wilde uitkiezen bij Mostert Juweliers was ik meteen enthoustiast, want ze hebben een prachtig en uitgebreid aanbod gouden (maar ook zilveren) oorbellen. Voor ieder wat wils! Mijn oog viel meteen op hun elegante parel oorbellen, want dit is voor mij een onmisbaar accessoire voor elke vrouw. Het past overal bij en zorgt voor instant klasse en vrouwelijkheid. Forget about diamonds: pearls are a girl’s best friend! 

 

Word jij ook zo blij van mooie juwelen? Kijk dan zeker eens op de webshop van Mostert Juweliers, want naast oorbellen hebben ze ook mooie ringen, armbanden, en zelfs gepersonaliseerde (naam)kettingen. Happy shopping! 

 

Liefs,
Jolien xx

1 Reactie

  1. Siroon
    februari 16, 2018 / 18:18

    Thanks jolienvs, it’s definitely worth the trip, it’s such a beautiful, sunny place! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *