Outfit: Add some colour

Hi sweeties! Had ik jullie al verteld dat ik dit seizoen verslaafd ben aan jassen? Mijn kast puilt bijna uit en toch zie ik telkens weer een jas die ik moét hebben. Vandaag toon ik jullie graag mijn nieuwe, kleurrijke aanwinst. Kijken jullie mee?

 

IMG_6180

IMG_6178

Nu het buiten steeds grauwer wordt (en véél te snel donker), probeer ik zelf af en toe voor wat kleur te zorgen in mijn outfits. En daar is deze jas van JBC perfect geschikt voor. JBC is een winkel die ik vaak gewoon voorbij loop, maar deze jas trok meteen mijn aandacht. Hij is lekker opvallend, maar tegelijk ook super stijlvol en vrouwelijk. Bovendien vind ik het een jas die perfect kan voor alle leeftijden. Mijn mama zou er bijvoorbeeld ook supermooi mee staan, daar ben ik zeker van. Jep, ik ben fan! Ook van mijn nieuwe biker boots van Sacha trouwens. Ze zijn lekker stoer én comfy waardoor ik er uren in kan rondlopen. Je zal ze deze herfst en winter dan ook héél vaak aan mijn voeten zien. These boots are definitely made for walking and my feet love them! 

 

IMG_6184

IMG_6183

Ik draag trouwens ook mijn nieuwe zonnebril van Jimmy Fairly, een merk waar ik afgelopen zomer verliefd op werd. Hun (zonne)brillen springen er voor mij echt uit en deze sunnies geven me direct een confidence boost. Laat die herfstzon maar schijnen, I’m so ready for it! 

 

sacha

Jas: JBC – Biker boots: Sacha – Jeans: Lee – Trui: Monki –
Zonnebril: Jimmy Fairly – Tas: Trussardi (van SKM)  

– Shoppen jullie wel eens bij JBC?

Liefs,
Jolien xx

1 Reactie

  1. november 30, 2017 / 14:10

    Leuk die biker boots van Sacha. Betaalbaar ook.