Outfit: Put Your Glitter Shoes On

Hi sweeties! Deze tijd van het jaar vraagt om een feestelijke outfit en sparkly schoenen en accessoires. Nog wat inspiratie nodig? Kijk dan snel verder!

 

IMG_9051

IMG_9053

Voor Oudejaarsavond heb ik besloten om dit jaar niet voor een kleedje te gaan, maar voor een velvet jumpsuit. Minstens even feestelijk, maar wel iets warmer als je nog buiten moet komen. ;) Ik zag deze jumpsuit bij Weekday en ik was meteen verkocht. Party outfit: check! Mijn accessoires vond ik dan weer bij Sacha. Zij hebben altijd een groot aanbod aan party shoes en deze zilveren glitter enkellaarsjes trokken meteen mijn aandacht. Ze zijn er ook in het roze en in het zwart en het zijn echte eyecatchers die sowieso de show zullen stelen. Ook voor juweeltjes kan je  bij Sacha terecht, want ze hebben een uitgebreide selectie van Luz Accessoires, een merk waar ik echt van houd. Hun sieraden zijn vrouwelijk, sierlijk en elegant en mijn gouden kettinkje draag ik vanaf nu elke dag. Happy girl over here! 

 

IMG_9035

IMG_9054

Jumpsuit: Weekday – Vest: LolaLiza – Ketting: Luz Accessoires  – Enkellaarsjes: Sacha –
Horloge: Kapten & Son –  Handtas: Michael Kors (van Shopbop

– Heb jij al een outfit voor Oudejaarsavond?

Liefs,
Jolien xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *