Outfit: Robin Schulz for Designed by Q/S

Hi sweeties! Onlangs ging Designed by Q/S in zee met DJ Robin Schulz en dat resulteerde in een sportieve, laid back collectie die helemaal mijn ding is. Vandaag toon ik jullie graag mijn favoriete stuks uit de collectie. Kijken jullie mee?

 

designedby19-01

designedby4

Ik hou van casual & comfy looks  en in deze outfit voel ik me dan ook helemaal goed. Ik vind het wel leuk om me soms wat stoerder te kleden en dit leren jasje is dan ook een fijne toevoeging aan mijn herfstgarderobe.  Ook de grijze sweater vind ik top. Lekker comfy! Ik draag ook heel graag petjes en mutsen en deze logo beanie kon ik dan ook niet laten liggen. Robin Schulz, you did a great job!

 

designedby17

designedby13

designedby12  designedby9

Nog een collab waar ik heel erg fan van ben, is die van Vans en Karl Lagerfeld. Deze platform slip-ons waren liefde op het eerste gezicht en ik moést ze gewoon hebben. Ze zitten heerlijk en zijn lekker stoer. I’m in love! Ik draag trouwens ook weer mijn nieuwe Hexagon tas van WeldenStay tuned want binnenkort mag ik 1 van jullie misschien heel blij maken!

 

designedby2

designedby3

Sweater, jas & muts: Designed by Q/S – Jeans: Stradivarius – 
Sneakers: Vans x Karl Lagerfeld (via Sarenza)* – Tas: Welden (via Shopbop)*  

– Zouden jullie deze outfit dragen?

Liefs,
Jolien xx

2 Reacties

  1. oktober 30, 2017 / 16:29

    lekker outfitje, ik zou het zo helemaal zelf dragen behalve de schoenen, dan zou ik mijn allstars of adidas sneakers aantrekken