Outfit: The Fila Sweater

Hi sweeties! Ik ben (net als bijna iedereen) al langer fan van teddy coats, maar nu ben ik ook als een blok gevallen voor teddy sweaters. Ik heb een tijdje moeten zoeken, maar ik heb eindelijk de trui van mijn dromen kunnen scoren. Kijken jullie mee? 

 

Ik voel me echt een teddybeertje met deze trui aan. Zo heerlijk zacht en comfy! Fila is weer helemaal terug en dat kan ik alleen maar toejuichen. Deze trui is exclusief verkrijgbaar bij Urban Outfitters, maar op de webshop is ze (momenteel) niet meer beschikbaar. Gelukkig is er nog deze teddy coat van Fila, waar ik ook heel erg fan van ben. It’s cuddle time! 

 

Ook nieuw in mijn kast: deze witte botjes van Bullboxer. Ik vond ze bij Invito en ze trokken meteen mijn aandacht. Ik heb al veel zwarte boots in mijn schoenencollectie, maar soms mag het ook wel wat opvallender en daarvoor zijn deze witte beauties ideaal. Wat vinden jullie trouwens van mijn oversized Michael Kors zonnebril? Ik vond hem bij Maasmechelen Village en ik kan niet wachten tot het zomer is zodat ik hem elke dag kan dragen. Mijn rugzak is van Kapten & Son, maar daar vertel ik jullie binnenkort nog meer over! Stay tuned! 

 

Trui: Fila (van Urban Outfitters) – Schoenen: Bullboxer (van Invito) – Zonnebril: Michael Kors (van Maasmechelen Village) – Rugzak: Kapten & Son. – Jeans: 7 for All Manking (van Maasmechelen Village).

– Houden jullie van teddy sweaters?

Liefs,
Jolien xx

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *