Outfit: The Pink Hoodie

Hi sweeties! De herfst is officieel begonnen en als er iets is aan dit seizoen waar ik van hou dan is het wel de gezelligheid en het dragen van comfy, oversized truien. Ik scoorde de perfecte roze hoodie bij NA-KD en die wil ik jullie vandaag graag laten zien. Kijken jullie mee?

 

sweatttttt-01

Houden jullie ook zo van hoodies? Ik ben er dol op! En hoe meer oversized ze zijn, hoe beter. Dit roze model van NA-KD was liefde op het eerste gezicht en wordt mijn nieuwe buddy tijdens de eerste frisse herfstdagen. Lekker vrolijk en gezellig!

 

sweat13

sweat3

Wat vinden jullie trouwens van mijn leopard loafers? Ze zijn van het merk Marc Cain en ik vond ze op de webshop van Jeroen Beekman. Echte eyecatchers die elke outfit meteen afmaken! Jeroen Beekman heeft trouwens nog meer topmerken in hun aanbod zoals Ted Baker, Maison Scotch en Paul’s Boutique. Did someone say shopping?

 

sweatttttttttt-01

Hoodie: NA-KD* – Boyfriend jeans: H&M – Loafers: Marc Cain (from Jeroen Beekman)* – Zonnebril: Ace & Tate*. 

– Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs,
Jolien xx