Outfit: The Polkadot Suit

Hi sweeties! Houden jullie van kostuums? Ik wel! En zeker als ze vrolijk & classy tegelijkertijd zijn. Kijken jullie mee naar een nieuwe outfit?

 

Ik heb jullie al vaker outfits van WE Fashion getoond en vandaag toon ik jullie mijn huidige favoriet: dit kostuum met polkadots. Liefde op het eerste gezicht for sure! Net als mijn nieuwe gele tas van Furla. Ik scoorde ze tijdens de solden bij Maasmechelen Village en het was ongetwijfeld mijn beste aankoop die dag. Ik ben dol op de kleur en het model van deze tas. Lentekriebels? Check!

 

Ik wilde jullie ook graag mijn nieuwe sneakers van Manfield tonen. Ik heb een echte sneakerverslaving, maar om één of andere reden had ik er nog geen zwarte. Tot ik dus deze beauties zag. Ideaal voor onder dit kostuum, want geen betere mix dan classy & casual als je het mij vraagt. Who run the world?

 

Kostuum: WE Fashion – Sneakers: Manfield – Tas: Furla (van Maasmechelen Village) –
Zonnebril: Michael Kors (van Maasmechelen Village) – Horloge: Daniel Wellington.

Liefs,
Jolien xx

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *