Outfit: The Red Coat

Hi sweeties! Ondanks de hogere temperaturen de afgelopen dagen is de herfst wel degelijk terug in het land en daarmee is ook de zoektocht naar de perfecte jas weer gestart. Ik vond alvast de perfecte eyecatcher voor dit seizoen en die wil ik jullie vandaag graag laten zien. Kijken jullie mee?

 

redcoat15

redcoattttttt-01

Rood blijft één van mijn favoriete kleuren en toen ik deze jas zag bij H&M, was ik dan ook meteen verkocht. Ik hou van statement items en deze jas maakt elke outfit meteen af. Ik vind trouwens de hele herfstcollectie van H&M een schot in de roos. Mijn wishlist is eindeloos!

 

redcoat24

redcoat13GGG-01

De herfstcollectie van Fabienne Chapot is trouwens ook weer top. Deze logo sweater is één van mijn favorieten, maar de collectie zit ook weer vol prachtige prints en mooie stoffen. Zo is er een velvet blazer die ik dringend moet toevoegen aan mijn herfst garderobe: I’m in love! Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe tas van Welden? Zijn jullie net als ik ook fan van dit merk? Hou dan mijn blog en Instagram goed in de gaten want ik heb binnenkort een leuke giveaway voor jullie! Stay tuned! 

 

redcoat4

redcoat25

Jas: H&M – Tas: Welden (via Shopbop) – Jeans: Stradivarius – Trui: Fabienne Chapot –
Enkellaarzen: Steve Madden (via Sacha)  – Zonnebril: Komono.        

– Dragen jullie graag rood?

Liefs,
Jolien xx

10 Reacties

 1. oktober 18, 2017 / 10:07

  Ik houd zeker wel van rood. Ik vind je jas ook heel erg mooi!

 2. oktober 18, 2017 / 10:42

  Het tasje en de jas vind ik echt heel mooi! En de broek! Stradivarius kende ik helemaal niet trouwens, totdat ik vorige week in Utrecht liep en m’n vriendinnetje vertelde dat het onder dezelfde hoed valt als Bershka en Pull & Bear ofzo… Grappig.

 3. oktober 18, 2017 / 11:36

  mooie red coat! ik had je trui in de winkel gespot en zat te twijfelen, die vind ik ook erg leuk

 4. oktober 18, 2017 / 12:34

  Heel mooi, ik ben echt verliefd op de rode jas! Lekker stijlvol en netjes :)

 5. oktober 18, 2017 / 12:38

  Ik ben gek op rood, maar dan meer in mijn interieur. Ik heb zojuist een kerrie gele tweetjas gekocht.

 6. oktober 18, 2017 / 12:53

  Ooh, die jas vind ik echt prachtig! Staat je ook enorm goed!

 7. oktober 18, 2017 / 14:19

  Ik vind je jas heel erg gaaf! Rood is echt de kleur voor dit seizoen.

 8. oktober 18, 2017 / 17:35

  Hele mooie fotos en ontzettend leuke outfit heb je aan!! Ik vind die jas helemaal super

 9. oktober 18, 2017 / 17:36

  Leuk! Ik heb al een paar jaar zo’n rode jas (denk ietsje korter dan deze maar hij lijkt er echt op!) en kan er echt geen afstand van doen! Vind hem zelfs na een paar jaar nog steeds zo leuk!

  Die sweater is ook gaaf!

 10. oktober 22, 2017 / 19:20

  Wat een gave rode jas. Love it. Zou er ook echt wel in gaan lopen. Zo tof!