Outfit: The Striped Dress

Hi sweeties! Ik mocht een aantal stuks kiezen uit de nieuwe collectie van Pluto On The Moon en vandaag toon ik jullie graag één van mijn favorieten. Kijken jullie mee?

 

IMG_7759

Pluto On The Moon is een Belgisch merk waar ik al sinds het begin van mijn blog fan van ben en ik ben altijd enthousiast als ze een nieuwe collectie lanceren. Dit jurkje is één van mijn favorieten van de huidige wintercollectie, want het is lekker comfy en casual en streepjes scoren bij mij altijd. Benieuwd naar de hele collectie? Kijk dan zeker even hier. You’ll love it!

 

IMG_7763

IMG_7765

Ik ben ook dol op mijn nieuwste aanwinst van Acne Studios. Ik vind hun sjaals echt ZO mooi en dit roze exemplaar zorgt meteen voor een vrolijke, girly touch op koude winterse dagen. Een echte musthave! Ik vond hem bij Shopbop en het is sowieso één van mijn favoriete accessoires op dit moment. De sjaals van Acne Studios zijn redelijk duur, maar wat mij betreft zijn ze de investering meer dan waard. Ik wil niets anders meer!

 

IMG_7760

pluto30

Jurkje: Pluto On The Moon – Biker boots: Sacha
Sjaal: Acne Studios (van Shopbop) – Zonnebril: Sacha – Horloge: Ice Watch

– Zou jij deze outfit dragen?

Liefs,
Jolien xx

2 Reacties

  1. december 14, 2017 / 11:13

    Wat een leuke outfit! Mooi met die gave boots!

  2. december 14, 2017 / 21:43

    Echt zo leuk gecombineerd met die roze sjaal!