INSPIRATION: Pimp Your Home

Hi sweeties! Ik droom al een tijdje van een eigen huis samen met mijn vriend. Momenteel wonen we nog op een appartementje, maar ik kan niet wachten tot we ons droomhuis vinden en dit helemaal kunnen inrichten zoals wij het willen. Een mooi herenhuis met een Pinterest-proof interieur, dat is mijn grote droom! En daar horen voor mij ook mooie posters en (foto)behang bij. Ready for some inspiration?

 

Vroeger was ik vooral fan van strakke interieurs, maar tegenwoordig ben ik meer te vinden voor een vintage stijl. Of beter gezegd: een combinatie van vintage & scandinavisch. Wat ik echt prachtig vind is een accentmuur in fotobehang, zoals op de foto’s hierboven. Heel opvallend, maar I love it! Het zorgt voor instant warmte en gezelligheid (iets wat ik héél belangrijk vind!) en het geeft je interieur meteen meer karakter. Mixen & matchen met verschillende prints is ook leuk, zoals op de eerste foto. Lekker uniek en vrolijk en in zo’n interieur zou ik me meteen thuis voelen. Gelukkig hebben mijn vriend en ik ongeveer (!) dezelfde stijl, dus die accentmuur komt er sowieso!

 

Natuurlijk moet je niet meteen een hele muur behangen als je dit too much vindt. Een paar mooie posters kunnen je interieur ook helemaal opfleuren. Ik vind het combineren van verschillende kaders aan een muur altijd superleuk, vooral als er ook verschillende formaten gecombineerd worden. Dat maakt het net wat speelser en vrolijker. Ook het nonchalant neerzetten van kaders op de grond, vind ik supertof! Ik ben vooral fan van mooie zwart/wit foto’s, quotes en oudroze of groene prints. Alle voorbeelden van hierboven komen van Pixers, een webshop waar ik uren op zou kunnen rondkijken omdat ik bijna alles mooi vind. Ik ben héél slecht in kiezen, dus dat wordt nog een uitdaging als we ooit verhuizen. ;)

– Houden jullie van posters? En welke interieurstijl wil jij in je huis?

Liefs,
Jolien xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *