Sharing is Caring #21

Elke woensdag verwen ik jullie met de leukste dingen die het internet te bieden heeft. Want zoals je weet: sharing is caring!

Unbegun Bags

unbeguncollage

Unbeguncollage2

Het Amsterdamse merk Unbegun maakt tassen en portefeuilles van marktzeilen. Na jaren dienst gedaan te hebben voor de marktkramers, krijgen de zeilen zo een nieuw leven. Geweldig toch? Ik vind de tassen echt supermooi! En de prijs valt ook goed mee, want voor 45 euro heb je een leuke tote bag zoals hierboven. Waar wacht je nog op?

Nappyhairz

nap

Kennen jullie Lilia al? Ik volg haar blog Nappyhairz al een tijdje en het is echt één van mijn favoriete fashionblogs geworden. Bovenstaande outfit vind ik geweldig: een T-shirt met split gecombineerd met een jeansshort en sneakers met hoge kousen erin. Love it!

So So Happy

sosohappy

Kennen jullie So So Happy al? Je kan niet anders dan blij worden van hun geweldig vrolijke T-shirts, sweaters, onesies, leggings, tassen en ga zo maar door. Check ook zeker hun Tumblr even. Instant happiness! 

Taylor Swift – Bad Blood

Wat vinden jullie van de nieuwe single van Taylor? Helemaal anders dan we van haar gewoon zijn, maar ik vind het wel een leuk nummer. Het blijft in elk geval in mijn hoofd zitten.

Liefs,
Jolien xx

8 Reacties

 1. juni 10, 2015 / 09:08

  So So Happy ziet er ZO tof uit!

 2. juni 10, 2015 / 12:45

  Wat een leuke spullen bij So So Happy! Taylor’s nummer zit ook al een hele tijd in mijn hoofd :D

 3. juni 10, 2015 / 17:21

  Ah, die blogs zijn echt vet! Vooral die tweede, lekker vrolijk outfit!

 4. juni 10, 2015 / 19:29

  ooh leuke postjes
  en bedankt voor de youtube link, ik zocht er al naar en ik wist niet dat het van taylor swift was
  say whuuuuut

  liefs
  Karlien

 5. juni 10, 2015 / 21:54

  Goh, ik had er geen flauw idee van dat dat een liedje van Taylor Swift was. Klinkt zo anders.