Summer Tip: Chique Tattoos (+kortingscode)

Het is een echte hype tegenwoordig: gouden of zilveren neptattoos om je zomerse (gebruinde) huid mee te versieren. Ik vind het heel tof en zeker voor festivals is dit echt een fijne trend. Ik ontving een vel tattoos van Chique Tattoos en ik testte ze afgelopen weekend uit. Benieuwd? Kijk snel verder!

DSC07433

DSC07441

DSC07452In totaal heb ik 3 tattoos aangebracht. Een gouden driehoek op mijn bovenarm, een gouden en een zilveren armbandje en een soort mandala op mijn bovenbeen. Het aanbrengen van de tattoos is heel eenvoudig. Je knipt ze uit, trekt de plastiek folie er af, plaatst ze op gewenste plaats en maakt ze nat. Daarna trek je het papiertje voorzichtig los en tadàààà: je een prachtige tattoo! Het aanbrengen duurt echt helemaal niet lang. Ik moet wel toegeven dat ik op mijn bovenarm eerst een zonnetje had gezet, maar dat was een beetje uitgerokken. En de pijl die ik eerst op mijn onderarm had, stond niet helemaal zoals ik het wilde. Maar met wat olie krijg je het er weer af en kan je gewoon iets anders zetten. Je hebt tenslotte een heel vel met leuke tattoos!

DSC07463

DSC07496

Ik vind het er echt supertof uit zien! Ideaal voor een zomerse dag op een festival. En ik heb goed nieuws voor jullie! Met de code ‘THATGIRL’ kan je nu shoppen bij Chique Tattoos met 10% korting. Ik zou zeggen: laat je volledig gaan!

– Wat vinden jullie van dit soort tattoos?

Liefs,
Jolien xx

10 Reacties

 1. juni 9, 2015 / 12:45

  ze zijn super leuk he ik heb ook een setje moet ze nodig uitproberen!

 2. juni 9, 2015 / 12:55

  Ik vind deze trend ook erg leuk!

 3. juni 9, 2015 / 13:13

  Staat mooi! Blijft het wel lang zitten? Ze verkopen ook velletjes bij de Action zag ik! Twee velletjes voor 1 euro, echt super leuk!

 4. juni 9, 2015 / 13:41

  Ik vind het er heel leuk uitzien! En inderdaad erg mooi voor de festivals deze zomer! :)

 5. juni 9, 2015 / 14:02

  Wat staan ze je mooi, ik weet niet of ik het durf te dragen omdat ze dan mijn dikke bovenarmen accentueren haha!

 6. juni 9, 2015 / 14:03

  Leuk he! Ik had laatst 3 vlindertjes .. vind t zo cool!

 7. juni 9, 2015 / 14:04

  Jeee, ik hou echt van de gold tattoos!

 8. juni 9, 2015 / 15:48

  Ik vind ze zo leuk! Ik heb er nu ook een aantal en ga ze zeker opdoen in de zomer! X