Outfit: The Maroon Hoodie

Hi sweeties!  Tijd voor weer een nieuwe outfit: een comfy hoodie, mijn favoriete sjaal, een handig leren tasje en een paar sneakers. Kijken jullie mee?

 

Urban Outfitters is sinds kort echt mijn favoriete winkel geworden. Ik kijk bijna elke dag op hun webshop en mijn virtuele wishlist is intussen al eindeloos. Toen ik onlangs solden ging doen in Antwerpen, vond ik deze gezellige hoodie en ik was meteen verkocht. Ook meteen een goed item voor de lente (ja, ik ben al optimistisch) want hij is niet te dik en dus ideaal voor het hele jaar door. Daarnaast wil ik jullie ook graag mijn nieuwe tas van Cowboysbag laten zien. Hun leren tassen zijn altijd supermooi en van een hoge kwaliteit en daar word ik natuurlijk blij van. Dit kleine tasje is ideaal om mee te nemen tijdens een dagje shoppen of wanneer je niet veel nodig hebt. En het ziet er zo schattig uit!

 

Als je me volgt op Instagram, dan heb je mijn sjaal van Acne Studios waarschijnlijk al vaker zien voorbij komen. Deze sjaal bestelde ik vorige winter al bij Shopbop en sindsdien is het mijn absolute favoriet. Ik ben echt fan van de sjaals van Acne. De investering meer dan waard! Momenteel ben ik trouwens helemaal verliefd op dit exemplaarWishlisted for sure! Ik ben ook nog steeds ambassador van Sarenza en daar vond ik deze Nikes. Niet iedereen is fan van de Air Max-trend, maar ik wel! No love like sneaker love! 

 

Hoodie: Urban Outfitters – Sjaal: Acne Studios (via Shopbop) – Broek: Björn Borg –
Sneakers: Nike (via Sarenza) – Zonnebril: Sacha – Tas: Cowboysbag – Horloge: Amalys

– Houden jullie van hoodies?

Liefs,
Jolien xx

Share:

2 Reacties

  1. januari 17, 2018 / 14:04

    Echt een leuke outfit Jolien. Ik vind je schoenen echt top!

  2. januari 21, 2018 / 20:15

    Heel leuke look! Lijkt me ook zo een gemakkelijke outfit :-p