Throwback to Disneyland

Hi sweeties! Hebben jullie al een bucket list met dingen die jullie zeker willen doen in 2018? Ik wil sowieso nog eens naar Disneyland Parijs. Afgelopen zomer genoot ik er van 2 magische dagen en dat wil ik dit jaar opnieuw!

 

disney14

disneyyyy

Eigenlijk zou ik elk jaar minstens 1 keer naar Disneyland willen gaan. Om de magie op te snuiven en weer even kind te zijn. Ik hou van de sfeer in het park en vind het heerlijk om Disneyfiguren tegen te komen, attracties te doen en rond te snuffelen in de vele winkeltjes. Ik heb al in verschillende Disneyhotels gelogeerd, maar afgelopen zomer verbleef ik voor het eerst in de Sequoia Lodge. Een aanrader als je houdt van rust en natuur.  Dit ‘bergdorp’ bestaat uit verschillende berghutten midden in het groen en is super gezellig. De kamers zijn bovendien in het thema van Bambi en daarmee scoor je bij mij altijd! Zo schattig!

 

disney9

disney16

Eigenlijk zou ik het liefst nu nog last minute een weekendje boeken, want nog tot 7 januari is het Kerst in Disneyland en dan ziet het park er altijd nog magischer uit. Maar volgend jaar wordt sowieso ook top, want van 10 juni t/m 30 september is er de Marvel Summer of Super Heroes. I HAVE to go!

 

disney2

 – Houden jullie ook zo van Disneyland?

Liefs,
Jolien xx

1 Reactie

  1. december 28, 2017 / 12:00

    Ik ben nog nooit in Disneyland geweest! Maar het ziet er echt zo geweldig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *