Outfit: A Touch Of Blue

Hi sweeties! Eerst en vooral wil ik jullie allemaal een FANTASTISCH 2018 toewensen. Ik hoop dat al jullie dromen mogen uitkomen en dat jullie allemaal gelukkig en gezond zullen zijn. Vandaag heb ik de eerste outfitpost in dit nieuwe jaar voor jullie klaarstaan. Kijken jullie mee?

 

Ik vertelde jullie eerder al dat ik fan ben van de huidige wintercollectie van Pluto On The Moon (zie deze outfit) en vandaag wil ik jullie opnieuw één van mijn favoriete items tonen, namelijk deze vest. Ze is lekker cosy en warm en door de streepjes een echte musthave in mijn wintergarderobe. Ook mijn muts van LN Knits zou ik niet meer kunnen missen. Ik wilde al langer een handgebreide muts van dit merk en nu heb ik er eindelijk eentje. De mutsen van LN Knits zijn gemaakt van 100% alpaca wol en zijn superzacht, warm en comfy (ik hou van de oversized fit!). Ook hou ik van de vrolijke, blauwe kleur van deze muts. Winterproof? Check!

 

Ik wilde jullie ook al een tijdje mijn nieuwste tas van Neuville tonen. Ik wilde graag eens een echte “volwassen” handtas en toen ik vorige maand ging kerstshoppen bij Maasmechelen Village was ik op slag verliefd op deze beauty. Echt een tas die ik nog nodig had in mijn collectie. (Ja, echt. ;)). Binnen 2 weken ga ik trouwens weer naar Maasmechelen Village om wat mooie sales te scoren. Hou dus zeker mijn Instagram en blog in de gaten!

 

Vest: Pluto On The Moon – Muts: LN Knits – Tas: Neuville (van Maasmechelen Village) –
Armband: Mya Bay – Horloge: Amalys – Sneakers: Vans x Karl Lagerfeld (van Sarenza).

 

Liefs,
Jolien xx

 

1 Reactie

  1. januari 4, 2018 / 13:27

    Ik vind je muts zo mooi! Hij ziet er echt goddelijk zacht uit en dat zal ook wel als die van alpacawol is gemaakt. Echt een heel leuke outfit! Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *